Sneakpeak bruiloft van Fiona & Chris bij Orangerie Elswout

Fiona & Chris leerde ik leerde ik eind 2016 kennen nadat zij mij benaderd hadden om hen te helpen bij het organiseren van hun huwelijk. Beide komen uit de UK en hadden een drukke baan waardoor het organiseren van een huwelijk, in een land waarvan je de taal slecht spreekt, best een uitdaging is.

Ik heb hen geholpen bij het concept, het vinden van passende leveranciers, het budget en de planning van de dag. Hete hele pakket!
Uiteindelijke trouwden ze op zaterdag 8 juli bij Orangerie Elswout, een super mooie locatie vlakbij Haarlem. Het was een mooie, warme dag vol met bijzondere woorden en een stralend bruidspaar.
Nadine van Snap me Pretty en Claire van Blond & Blauw waren er bij om de dag vast te leggen. De rest van de foto's en video komen over een paar weken, maar bij deze alvast een sneakpreview :-)