Hortus Amsterdam: It's a jungle out there

Met de koudere dagen zoals deze kan ik niet ontkennen dat ik minstens één dag per week mijn koffer wil pakken en een enkeltje naar een warm, zonnig land wil boeken. Ik ben iemand die bij de ingang van de wintertijd alweer uitkijkt naar de zomertijd. Jep, best lastig wanneer je in Nederland woont.

Het liefst ga ik dus ergens in deze maanden op vakantie. Azië is nog steeds favoriet en dan met name Indonesië waar je een super mooie verscheidenheid hebt aan natuur en cultuur. Helaas ligt Indonesië niet om de hoek en kost het ook best wat om daar naar toe te reizen.

Maar kortgeleden vond ik een mooi alternatief, een optie om me toch even in de tropische sferen te wanen: de Hortus in Amsterdam! Normaliter ben ik nooit zo van de botanische tuinen (gaap), maar naar de Hortus in Amsterdam zou ik best wat vaker naar toe kunnen gaan. Nu zijn er mensen die daar gaan zitten met een boekje en elk plantje gaan bestuderen, maar voor mij gaat het meer om het gevoel (heeeel veel groen en vlindertjes) en de temperatuur (aangezien deze plantjes never nooit kunnen overleven in ons klimaat). Daarnaast heeft de Hortus een fijn oppervlak (niet te groot) en is het overzichtelijk en goed verdeeld in meerdere ruimtes/delen. Dit maakt de Hortus een perfecte trouwlocatie, en raad eens...? Dat is het ook!
De Hortus is een officiële trouwlocatie en met de verschillende ruimtes ter beschikking kan je hier zowel je ceremonie, receptie en diner houden.

Voor meer informatie kijk hier.