Fotografe: Iris Dorine

Door mijn werk als Wedding Planner kom ik in contact met zoveel leuke mensen en zo ook met Iris Dorine! Via via kreeg ik haar telefoonnummer en een week later zaten we al samen op het terras van restaurant Marathonweg (tip!), heerlijk in de zon.

Iris (of Dorine zoals anderen haar weer noemen haha) is fotografe en haar stijl zou ik omschrijven als documentaire meets fashion met een dreamy feeling. Tsja ik weet niet of je dit nou heel veel zegt, dus misschien beter om gewoon naar onderstaande foto's te kijken of door Iris' instagram account  of facebook pagina te bekijken :-)

14730468_329471497415326_375028070316244992_n.jpg

Iris maakt trouwens ook nog hele mooie portretten (bijvoorbeeld de foto die je kan vinden bij mijn "ABOUT"). Naast hele mooie foto's heb je ook nog een een super gezellige dag!

Wil je meer informatie over Iris en haar werk? Je kan haar mailen op: irisdorine@gmail.com