Om jullie een duidelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is, zijn de verschillende stappen hier onder duidelijk uitgeschreven. Zo weten jullie ook goed wat jullie kunnen verwachten en kunnen jullie zelf al kijken waar jullie behoefte ligt. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we daar wat dieper op in gaan en kunnen jullie daarna een passend plan verwachten. 

Kijk hier onder voor meer informatie over de verschillende opties.

Amanda-Drost-Photography-Wedding-Sabine+Roy-11.jpg

TAKE OFF

Met de "Take Off" zetten jullie samen met Over The Moon de eerste stap in het realiseren van jullie droom bruiloft.
We beginnen met het visualiseren van de bruiloft; elk moment en detail van de bruiloft brengen we in beeld zodat er een duidelijke visuele briefing ontstaat voor iedereen die aan deze dag mee werkt, inclusief jullie zelf.  

LEES MEER...

Amanda-Drost-Photography-Wedding-Sabine+Roy-23.jpg

AMONG THE STARS

Nadat jullie samen met Over The Moon jullie ideeën visueel gemaakt hebben (voor meer info zie "Take Off"), zullen we het hebben over jullie wensen van de dag; hoe ziet jullie droomdag er uit qua planning en wat is jullie budget? Aan de hand hiervan zullen we een plan maken voor de gehele productie van jullie bruiloft.

LEES MEER...

Amanda-Drost-Photography-Wedding-Sabine+Roy-19.jpg

MOONLANDING

Waar we bij "Take Off" en "Among The Stars" echt nog bezig zijn met het voorbereiden van de bruiloft, zijn we bij "Moonlanding" dan eindelijk aangeland bij de dag waar het allemaal om draait; de bruiloft! 
Op deze dag kunnen jullie alles overlaten aan Over The Moon.
Over the Moon zal de styling van de locatie voor haar rekening nemen en gedurende deze dag de bruiloft coördineren als ceremoniemeester. 

LEES MEER...

Amanda-Drost-Photography-Wedding-Sabine+Roy-20.jpg

YOUR MOON

Uiteindelijk blijft wedding planning natuurlijk maatwerk. Over the Moon's missie is dan ook dat jullie bruiloft net zo uniek en bijzonder voelt zoals jullie je altijd hebben voorgesteld. 
Dat is waarom ik dan ook tijdens een kennismakingsgesprek graag met jullie kijk waar jullie behoeftes liggen en waar ik jullie het beste bij kan helpen.

LEES MEER...