photo by SILVIA FALCOMER

photo by SILVIA FALCOMER

Iets wat bijna hand in hand met een bruiloft gaat, is de huwelijksreis. De huwelijksreis geeft jullie namelijk de kans om dat gevoel wat je op die dag had, nog wat langer vast te houden. Nog even zweven op die roze wolk. Maar ook; echt even samen zijn. De maanden naar een bruiloft toe kunnen soms best spannend zijn en wat stress bij sommigen opleveren. Tijdens de huwelijksreis kan je dat echt allemaal los laten, relaxen en genieten van het feit dat jullie nu echt getrouwd zijn!

Maar ja, je huwelijksreis regelen; dat is soms ook nog best een klus. Al helemaal wanneer je talloze andere dingen aan je hoofd hebt. Om jullie te helpen bij het creëren van de reis die jullie voor ogen hebben, heb ik Over the Moon Travels opgezet. Vanuit hier denk ik met jullie mee over jullie droom vakantie en maak ik uiteindelijk een persoonlijk reisplan, compleet met plekken om te verblijven, eten/drinken en leuke dingen om te doen.

 

Zelf zijn jullie wel verantwoordelijk voor de boekingen, maar ik zorg er voor dat jullie over alle informatie beschikken die jullie er voor nodig hebben om een complete vakantie, helemaal naar jullie wens, te boeken.


Klaar om te gaan? Mail mij dan op: sabine@overthemoontravels.nl

En vergeet niet om alvast wat inspiratie op te doen op mijn website of instagram!